Dit gaan we doen met 8.000 euro

By 26 november 2018Olmen
8.000 euro

Op 20 november trotseerde een groep enthousiastelingen de kou. Er was immers het Buurtbudget van 8.000 euro voor Olmen, en die avond ging het over de besteding daarvan. Naar welke projecten gaat dat geld?

1. De Pastorij

De Pastorij in Olmen is duidelijk een plaats waar Olmenaars heel fier op zijn.  Daar gaat een deel van het Buurtbudget naartoe.

Daarbij zal er ook inspraak zijn over hoe de tuin van de Pastorij er in de toekomst zal uitzien: een barbecueplek, wat leuke zitbanken, … met enkele kleine ingrepen wordt de tuin een leuke ontmoetingsplaats waar jong en oud zich goed voelt.

2. Tienerplekken

Kinderen kunnen zich in Olmen op verschillende plaatsen amuseren. Maar waar kunnen 14-plussers naartoe? Waar kunnen ze rustig afspreken met vrienden en wat aan ontspanning doen? Die vraag is het uitgangspunt voor het tweede project. We willen nadenken hoe we deze groep meer spel- en sportmogelijkheden in Olmen kunnen bieden. Misschien kunnen ook volwassenen daar gebruik van maken? Er liggen nog veel opties open: er zijn dus nog veel ideeën welkom!

Wil je je voor een van beide projecten inzetten? Laat dan zeker van je horen! Hoe meer zielen, hoe meer vreugde!!