Voorstelling buurtbudget Olmen

By 23 juni 2019januari 20th, 2020Olmen

Zaterdag 15 juni was het zover. Met trots toonden de buurtbewoners van Olmen de resultaten waar zij maandenlang aan gewerkt hadden. De weergoden waren ons helaas niet goedgezind maar er was veel vertier omdat de Midzomermarkt net zijn startschot gaf!

Circo Ripopolo zorgden ervoor dat iedereen hartelijk werd ontvangen en het ijs was meteen gebroken.

Verschillende mensen namen het woord onder de tent die aangekocht werd met het buurtbudget. Geduputeerde Kathleen Helsen beet de spits af met het welkomstwoord. Daarna was er een kort interview met enkele buurtbewoners, Martine Coppieters en schepen Bert Kenis.

Verder werd er tijd genomen om de andere realisaties te bewonderen. We namen met z’n allen een kijkje achteraan de tuin bij het bijenhotel. Het bord met de logo’s kreeg officieel een mooie plek. Geïnteresseerden kregen de kans om onze zelf uitgestippelde Boskapelwandeling uit te testen.

Het weer sloeg om, de zon kwam piepen, ideaal dus om de wandeling te starten. Met een tiental enthousiastelingen gingen we de uitdaging aan. Tot slot kwamen we samen op de Midzomermarkt om het project feestelijk af te sluiten met een drankje.